location

Locatie

Helmondsestraat 68, Bakel

location

Bel ons

(0492) 34 35 29
menu

Diensten

Ontdek onze diensten op het gebied van Engineering, Maintenance en Seal techniek. We bieden oplossingen op maat, betrouwbaar onderhoud en geavanceerde seal technologie voor uw industriële behoeften.

Offerte aanvragen

Onze oplossingen

Wij ontwerpen direct op de werkvloer en leggen dit naderhand vast. Voor deze aanpak beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats, een groot magazijn met constructie, aandrijf en besturingselementen.

image

Engineering

icon

Ontdek betrouwbare en innovatieve engineeringoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Een iteratieve aanpak bij het uitwerken en verfijnen van uw ideeën.

Lees meer
image

Maintenance

icon

Vertrouw op onze professionele onderhoudsdiensten voor een probleemloze werking en maximale betrouwbaarheid van uw apparatuur en systemen.

Lees meer
image

Sealtechniek

icon

Optimaliseer uw verpakkingsprocessen met onze geavanceerde Seal techniek, die energiezuinig is en zorgt voor een perfecte afdichting zonder kromtrekken van kartonnen kaarten.

Lees meer

Gespecialiseerd in de productie en het onderhoud van blistersealers

Met onze specialisatie in de fabricage van nieuwe blistersealers en het leveren van uitstekende onderhoudsdiensten, garanderen wij een moeiteloze werking van uw verpakkingsprocessen.

icon

Professioneel team

icon

Slimme oplossingen

icon

Goede service

image
background

Contact formulier