location

Locatie

Helmondsestraat 68, Bakel

location

Bel ons

(0492) 34 35 29
menu

Engineering

Ontdek betrouwbare en innovatieve engineeringoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Een iteratieve aanpak bij het uitwerken en verfijnen van uw ideeën.

Direct contact

Uw visie tot leven brengen met op maat gemaakte oplossingen

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte engineeringoplossing om uw project tot leven te brengen? Bij ons geloven we in een iteratieve aanpak en erkennen we de waarde van een low-budget testopstelling als vertrekpunt voor uw project.

icon

Professioneel team

icon

Slimme oplossingen

icon

Goede service

image

Directe ontwerpen op de werkvloer

Wij streven er altijd naar om oplossingen te vinden voor de specifieke behoeften van onze klanten. We begrijpen dat elk project uniek is en dat elke klant op zoek is naar een op maat gemaakte oplossing. Of het nu gaat om het ontwerpen van een aansluitplaat op een robot, het stapelen van papieren trays of het integreren van sensorische mogelijkheden zoals ogen en oren, wij zijn er om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Onze ervaren ingenieurs werken met geavanceerde software, zoals SolidWorks, om gedetailleerde 3D-modellen te creëren en de functionaliteit van uw ontwerp te optimaliseren. Daarnaast is onze vrij programmeerbare PLC (programmable logic control) een krachtig hulpmiddel om aangepaste functionaliteit en automatisering te implementeren in uw systeem.

image

Minimale teken- en ontwerpkosten

Door middel van directe ontwerp- en prototypingactiviteiten op de werkvloer weten we de kosten voor tekenen en ontwerpen tot een minimum te beperken. Dit heeft met name voordelen bij eenmalige projecten, waarbij efficiëntie en kostenbesparing van cruciaal belang zijn. Onze aanpak stelt ons in staat om snel te itereren en aanpassingen te maken op basis van praktijkervaring, waardoor we snel tot geoptimaliseerde oplossingen komen.

Wij geloven in het leveren van hoogwaardige engineeringdiensten die uw verwachtingen overtreffen. Onze directe ontwerpbenadering op de werkvloer, ondersteund door onze goed uitgeruste werkplaats en ons grote magazijn, stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken. We streven naar kosteneffectieve oplossingen die uw project naar een hoger niveau tillen.

Contact opnemen
image

Impressie

Bekijk onze foto’s voor een visuele indruk van onze eerdere engineeringprojecten en zie onze expertise in actie.

Relevante projecten

Bekijk enkele van onze engineeringprojecten om een beeld te krijgen van onze expertise en innovatieve aanpak.

background

Contact formulier