location

Locatie

Helmondsestraat 68, Bakel

location

Bel ons

(0492) 34 35 29
menu

Impuls seal techniek

Optimaliseer uw verpakkingsprocessen met onze geavanceerde Seal techniek, die energiezuinig is en zorgt voor een perfecte afdichting zonder kromtrekken van kartonnen kaarten.

Direct contact

Op zoek naar een op maat gemaakte oplossing voor verpakkingen

Bent u op zoek naar hoogwaardige blistersealers voor uw verpakkingsbehoeften? Dan bent u bij Hurkmans aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het onderhoud van blistersealers van topkwaliteit.

Bij Hurkmans Engineering & Maintenance begrijpen we de voortdurende behoefte aan efficiëntie en precisie in de verpakkingsindustrie. We zijn trots op onze expertise in impuls Sealtechniek, een geavanceerde afdichtingstechnologie die energiezuinig is en specifiek is ontworpen om warmte op één specifieke plek toe te passen, waardoor het kromtrekken van kartonnen kaarten wordt voorkomen.

icon

Professioneel team

icon

Slimme oplossingen

icon

Goede service

image

Wat is (impuls) Sealtechniek?

Impuls Sealtechniek is een geavanceerde methode voor het afdichten van verpakkingen. In tegenstelling tot traditionele warmteafdichtingstechnieken, waarbij warmte over een groot oppervlak wordt verdeeld, maakt impuls Sealtechniek gebruik van een energiezuinige aanpak waarbij warmte alleen op één specifieke plek wordt toegepast. Deze gecontroleerde en nauwkeurige verwarming minimaliseert het risico op kromtrekken van de kartonnen kaart, wat resulteert in een perfecte afdichting en een esthetisch aantrekkelijke verpakking.

Contact opnemen
image

Impressie

Bekijk onze foto’s voor een visuele indruk van onze eerdere seal techniek projecten en zie onze expertise in actie.

Relevante projecten

Bekijk enkele van onze seal techniek projecten om een beeld te krijgen van onze expertise en innovatieve aanpak.

background

Contact formulier