location

Locatie

Helmondsestraat 68, Bakel

location

Bel ons

(0492) 34 35 29
menu

Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor het ontwerpen, produceren en onderhouden van blistersealers

Direct contact

Betrouwbare expertise door de jaren heen

Hurkmans Engineering & Maintenance, opgericht in 1987 in Deurne, is een dynamisch bedrijf dat aanvankelijk gespecialiseerd was in autowasapparatuur. Wat begon als een eenmanszaak, groeide al snel uit tot een gerenommeerde naam in de sector.

In 1990, na de overdracht van het bedrijf, hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met het beheer en de service van blistermachines.

icon

Professioneel team

icon

Goede service

icon

Slimme oplossingen

Diensten
image

De start van Impuls Sealtechniek

In 1998 vond er een belangrijk keerpunt plaats in onze geschiedenis. We kregen de kans om samen te werken met Goudengids, wat resulteerde in de ontwikkeling van onze lengtesealer, een unieke sealbalk. Door enkele hardnekkige problemen succesvol op te lossen, werden we officieel erkend als partner. Dit betekende het begin van onze specialisatie in impuls seal techniek.

Dankzij voortdurende ontwikkelingen hebben we onze expertise in sealtechnologie verder uitgebouwd en zijn we begonnen met de fabricage van onze eigen machines. Bij elke machine die we produceerden, hebben we gestreefd naar voortdurende verbeteringen en updates om te voldoen aan de groeiende eisen van de markt.

image

Moderne aanpak

In 2020 heeft het bedrijf strategisch besloten tot een naamsverandering, wat heeft geresulteerd in de geboorte van Hurkmans Engineering & Maintenance. Met deze nieuwe naam benadrukken wij onze gevestigde expertise en ruime ervaring op het gebied van engineering en onderhoud.

Vandaag de dag zijn we trots op onze rijke geschiedenis en ons vermogen om klanten te voorzien van hoogwaardige engineering- en onderhoudsdiensten. Ons toegewijde team van experts werkt nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van machines, het leveren van onderhoudsdiensten of het oplossen van technische uitdagingen, Hurkmans Engineering & Maintenance staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en succesvolle samenwerkingen.

Contact opnemen
image

Ons team

Ontmoet ons ervaren team dat klaar staat om uw projecten tot een succes te maken.

image

EIGENAAR

Peter

image

EIGENAAR

Thijs

background

Contact formulier